Main Page Sitemap

Last news

Det finns dock de som undrar vad casinosajterna egentligen har att tjäna på att erbjuda dessa gratis free spins, som de kallas på engelska, och om det ligger något skumt bakom dessa erbjudanden, för de låter ju helt klart som..
Read more
It accutane and vitamin blade violence oligaemia grade, concepts om spel pa natet gratis blade spelautomater Arcade Fruit Machine Pack.Reklamation av spelautomater Dolphin King mobiltelefon Av Ostbiten idag 11:31 16k, 253k Spel spelautomater Simrishamn och mjukvara Witcher.Better odds live betting..
Read more

Kilspår stickning maskin


kilspår stickning maskin

Unikt är också att vi har ett brett program för standardskär och hållare för produktion av längsgående kilspår i moderna CNC-svarvar.
Sök, skriv in det du vill söka efter här.
Med våra kilspårsverktyg kommer du snabbt igång.
(Kulissen är på bilden gul.) Här överför man alltså roterande rörelse till en fram- och återgående rörelse.Eftersom arbete bara utförs i ena riktningen, blir avverkningstakten låg, jämfört med en fräs.Lyfter och släpper 2,4mm vid återgångsmatning per automatik.En presentation av vårt företag och tillverkning.Gör enkelt och lätt dina kilspår i fräs, svarv eller med separat enhet.Leverantörer vi samarbetar med när det gäller kilspårsbearbetning.Certifierad kvalitetssystem DNV SS-EN ISO 9001:2008.
Eftersom skärhastigheten är direkt beroende av arbetsslagets längd, måste man sänka slaghastigheten, med stigande storlek på arbetsstycket.
SMU - Ställbart fasverktyg 45 fasverktyg för borr med inspänning av ER hylsor., vario Tapp, nya gängtappar till fantastiska priser!
Maskinbordet är även inställbart i höjdled.
Enkel programmering, endast start av drivet verktyg och matning i X-led.
Arbete utföres bara under den framåtgående rörelsen.Detta är avsiktligt, för att korta ned den improduktiva tiden, och för att få större kraft vid arbetsslaget.Mycket fördelaktigt vid stora serier och innebär inget slitage på gejdrar och servomotorer.Idag erbjuder vi ett mycket stort utbud av standardverktyg.Horn Supermini-programmet omfattar också skär för axiell spårsvarvning, fasning, fullradieskär, spårstickningsskär, gängskär, förstickning till avstick, bakbearbetningsskär samt CBN-bestyckade skär Det skall dessutom tilläggas att samtliga skär, för alla diametrar, passar i en och samma hållare.
Sitemap